leave some ❤ in my CBOX *scroll down*

Friday, April 2, 2010

please terima pinangan saya

UPU please terima pinangan saya!!UITM please please terima la kehadiran momoe di foundation of science~YA ALLAH,berilah peluang kpd hambu-Mu ini..amin amin..tapi bila fikirkan result yang tak straight A'S ni,chances tu ada ke?maklumlah,berpuluh2 ribu yang dapat straight A's.Budak2 sbp mara n lain2.haish,kalau tak dapat juga UITM,sedih nya T..T da la spm tak straight A'S.fuhh!HEART-BROKEN >,<
but tak apalah,still ada MATRIX. I'LL KEEP CLIMBING BABEH.i'll keep praying to ALLAH SWT !!! seriously,i want to own success than LOVE.insyALLAH,i'll get it later if god dont give it right now~ i know =D

XO MOMOE

16 comments:

  1. all the best in your application =)

    ReplyDelete
  2. good luck!
    igtkan cik momoe nak kawin td..
    hehehe

    ReplyDelete
  3. waooo thankS Nolan and kenwooi and cik gadis!!!!!!
    haha,nope la x kahwin la! kahwin dgn upu jek XD
    AMIN2

    ReplyDelete
  4. good luck! matriks pun not bad. heehee.

    ReplyDelete
  5. hihi TQ TQ insyALLAH depend atas kita right?! XD

    ReplyDelete
  6. don't worry ;) klu ade rezeki, ade lah kan :) my sis baru je habis asasi sains. hehe

    ReplyDelete
  7. insyALLAH~ thanks kak syue XD

    ReplyDelete
  8. blog yang cantik... :)
    saya doakan semoga diterima pinangannya. :m:

    Amiin... ;-)
    kalau ada waktu, kunjung ke Gubug saya ya mbak Momo... Gubug Reyot

    ReplyDelete
  9. tq~ ini pinangan study bukannya pinangan kahwin2 tuu......makasih ya pak! XD

    ReplyDelete
  10. moMOe,tengok dekat www.chokilala.com

    ReplyDelete
  11. insyaAllah boleh dpt..
    gud luck!

    ReplyDelete
  12. good luck..... uitm tetap di hati ku...(lagu utim)

    ReplyDelete

Watteya say??? (=^.^=)y