leave some ❤ in my CBOX *scroll down*

Thursday, December 22, 2016

how do i earn money

sigh , tak ada ke orang kaya yang baik nak masuk meminang
yang boleh support duit shopping makan ?


salah diri
salah najib
salah siapa
sigh ........... why do you need to discontinued my jpa ?

sigh 1 year je lagi ,,,,, im still wandering around ,,,,,,,,
minat macam tak ada ..focus lari mana ntah ..............sigh kebosanananananannaanna !!!

Monday, December 12, 2016

25 soon

tua nya ,
and ugly .
^_6

Thursday, September 22, 2016

misssingg you

is part to move on ..

eh belajar la tuk redha ..

im doing that...just i miss u ...........but dont wory .. we will never ever be together....
i pray for ur happiness....... marah? ......tak marah pun... faham..its hard .. ur sad but u dont want to get angry...nak susah2kan orang......then u let urself to be sad...


takpe la...harap dapat grad 2018...kerja. dan kerja....support familly....risau nya kalau tak dapat...ya allah niat tu penting....

xo~
momoe

Thursday, September 8, 2016

everything is healing

im healing .. slow and fast ...
do whatever u want .....
kun fa ya kun semua yang terjadi

kecewa?
buat macam mana kalau orang tak nak
apa hak kita nak paksa orang ..


ingat susah senang boleh berkongsi ..
tapi betul la  .. apa hak ... untuk kita berkongsi ...
lagipun memang takde relationship offical ... tunang nikah ...


selagi tu kita tak berhak ... berkongsi susah senang..
sebab da terbiasa rasa sedih ,,, redha ...
tak banyak pun minta ..cuma tanya khabar...call....

tapi dia memang tak dapat nak bagi semua tu ...
nangis la nangis ...........takpe fatin...org yang dekat ward ramai lagi tengah menderita sakit...

to be honest ... im fine .....redha dengan semua....sedih memang la...
insyallah ........... akan hilang ....tak tau nak cakap apa.........
thank u ...... insyallah memory ni akan hilang dan tenggelam :) .... i will never keep it =)....
im free now ,,,,,,,,,,,, =) alhamdullilah

Wednesday, August 31, 2016

i dont have to own

haih asyik sedih je
fatin o fatin ......

just wondering..aku tulis ni macam diary...tapi aku public kan blog..
actually nak apa? k bye tak tau nak tulis apa. malas la malas.tua ni memang malas

Sunday, August 21, 2016

kenape ek

haih da lama x menulis
malas la serious malas
nak vlog?  muke x lawa . .

seriously banyak benda nak tulis
tapi terkubur je kat dalam
banyak sangt masalah 2-4 tahun ni

masalah belajar ..
masalah keluarga..
masalah depression
masalah dendam ..


oh ya ALLAH ...

sampai bila aku nak hidup mcm ni ..

lambat betul grad..pindah keluar dr umah .. ade license ,,kereta sendiri ,, umah sendiri
kalau stress bole keluar drive sorang2 ,,,


kenapa la journey ni asyik tertangguh .. penat tau..tau tak...penat minda ...
7 tahun belajar...7 bukan 6 atau 5 ...asyik tersangkut...bila la aku betul2 nak kahwin dengan dunia medic ni ...

nak sangat kahwin dgn bidang ni ... tapi focus asyik lari...aku byk sgt da ketinggalan..org lain....da kawin.. da kerja...da ada life sendir..aku still student tersekat kat sini...single xde org nak ..xbole drive..kete pun xde.... miskin tau miskin....

nak kongsi masalah pun xtau dekat sapa ... ada diri sendiri je .... kesian kat diri aku..diseksa dgn perasaan sendiri...

orang cakap go with the flow...soo problem2 ni ? biar kan je? sebab da out of controll ...
seriously masalah parents ,,,oh and why im not using english anymore to blog ?

because its exhaustung to fake myself..english aku memang ala kadar je ...
keluarga aku bukan nya org kaya , parents bukannya org senang ...kami ni org susah je...tapi lagak macam kaya .. bila lagak...dan x mencapai target .. frustrating .. hidup la biase2 berjimat...

hidup tuk isi perut je..arini da 21 ..aku ade 2 minggu  je lagi tuk masuk medical...tp belum buat apa2... stress la..bilik bersepah..nak kemas pun serabut... apa2 pun malam ni kena siap kan bilik,

Wednesday, January 27, 2016