leave some ❤ in my CBOX *scroll down*

Sunday, August 21, 2016

kenape ek

haih da lama x menulis
malas la serious malas
nak vlog?  muke x lawa . .

seriously banyak benda nak tulis
tapi terkubur je kat dalam
banyak sangt masalah 2-4 tahun ni

masalah belajar ..
masalah keluarga..
masalah depression
masalah dendam ..


oh ya ALLAH ...

sampai bila aku nak hidup mcm ni ..

lambat betul grad..pindah keluar dr umah .. ade license ,,kereta sendiri ,, umah sendiri
kalau stress bole keluar drive sorang2 ,,,


kenapa la journey ni asyik tertangguh .. penat tau..tau tak...penat minda ...
7 tahun belajar...7 bukan 6 atau 5 ...asyik tersangkut...bila la aku betul2 nak kahwin dengan dunia medic ni ...

nak sangat kahwin dgn bidang ni ... tapi focus asyik lari...aku byk sgt da ketinggalan..org lain....da kawin.. da kerja...da ada life sendir..aku still student tersekat kat sini...single xde org nak ..xbole drive..kete pun xde.... miskin tau miskin....

nak kongsi masalah pun xtau dekat sapa ... ada diri sendiri je .... kesian kat diri aku..diseksa dgn perasaan sendiri...

orang cakap go with the flow...soo problem2 ni ? biar kan je? sebab da out of controll ...
seriously masalah parents ,,,oh and why im not using english anymore to blog ?

because its exhaustung to fake myself..english aku memang ala kadar je ...
keluarga aku bukan nya org kaya , parents bukannya org senang ...kami ni org susah je...tapi lagak macam kaya .. bila lagak...dan x mencapai target .. frustrating .. hidup la biase2 berjimat...

hidup tuk isi perut je..arini da 21 ..aku ade 2 minggu  je lagi tuk masuk medical...tp belum buat apa2... stress la..bilik bersepah..nak kemas pun serabut... apa2 pun malam ni kena siap kan bilik,

No comments:

Post a Comment

Watteya say??? (=^.^=)y